• 09122972078
  • info@highschoolatcanada.com
  • خیابان نلسون ماندلا (جردن) , بلوار گلشهر ، پلاک 20 واحد 11 | تحصیل در کانادا | تحصیل در دبیرستان کانادا
    calltoaction-img

    تحصیل در کانادا چگونه است؟

    بطور کلی تحصیل در کانادا با آموزش ابتدایی (Primary Education) آغاز میشود و با آموزش متوسطه (secondary education) و تحصیلات تکمیلی (Post-Secondary Education) ادامه پیدا میکند.

    ourschool-img_03-350x290

    مدرسه ی دولتی تورنتو

    این مدارس دولتی یکی از قویترین برنامه های دانشجویان بین المللی در کانادا را دارا هستند. کارکنان، استادان و مشاوران اختصاصی این مراکز نیازهای دانشجویان بین المللی را درک میکنند و متوجه این موضوع هستند که دانشجویان نیازمند راهنمایی و پشتیبانی ای هستند که با زندگی در یک کشور جدید سازگار باشد. این کارکنان به طیف وسیعی از زبان ها صحبت میکنند و همیشه مشتاق هستند که در موضوعات شخصی و دانشگاهی راهنمایی های خود را به دانشجویان ارایه بدهند. این مدارس تنوع گسترده ای از …

    نکات بر جسته

    من یک بلاک متن هستم، روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا این متن را تغییر دهید.

    سوالات  متداول تحصیل در دانشگاه:

    سوال1. شخصی که در مقطع فوق لیسانس از دانشگاه های کانادا فارغ التحصیل میشود چگونه اجازه ی ماندن در خاک کانادا را دارد ؟

    پاسخ: فردی که در مقطع کارشناسی ارشد(master) از دانشگاه های کانادا فارغ التحصیل میشود، با فرض اینکه بلافاصله پس از فارغ التحصیلی کار پیدا کند، اجازه ی کار قانونی دارد و (بافرض سن زیر 30 سال متقاضی) بعد از یک سال کار کردن در خاک کانادا، آن شخص میتواند از طریق برنامه های استانی(express entry) درخواست اقامت دائم یا به اصطلاح (PR)کند.

    سوال2: اگر شخصی درخواست ویزای تحصیلی بدهد همسرش از چه روشی میتواند به خاک کانادا ورود پیدا کند؟

    پاسخ: در این مواقع دو راه وجود دارد، به این معنی که همراه میتواند از طریق ویزای توریستی و یا ویزای کاری (یا به اصطلاح OWP ) اقدام کند که در زیر هر یک به تفصیل توضیح داده شده اند:

    حالت اول(ویزای توریستی):

    اگر همراه درخواست ویزای توریستی کند، میتواند پس از ورود به خاک کانادا(از داخل خاک)تقاضای ویزای کار کند و پس از شش ماه ویزای خود را از توریستی به کاری (یا به اصطلاح owp ) تبدیل کند.

    حالت دوم( ویزای open work permit):

    در این حالت، در صورتی که همراه موفق به اخذ ویزا ی مربوطه شود، از آغاز ورود به خاک، اجازه ی کار قانونی در کانادا دارد.

    نکته بسیار مهم: بسیاری از موکلین ما که زوج هستند و همسرشان متقاضی ویزای تحصیلی است. به کرات از مشاورین ما این سوال را می پرسند که درخواست owp  بدهند یا ویزیتوری ؟

    دوستان عزیز جواب این سوال به شرایط شما بستگی دارد ولی در شرایط فعلی و با توجه به اینکه امکان دارد آفیسر متقاعد نشود که شما و همسرتان قصد برگشت دارید امکان دارد (تاکید میکنیم امکان دارد !) درخواست ویزای شما ریجکت شود.

    این در حالی است که اخیرا بسیاری از موکلین ما که متاهل بوده اند، موفق به اخذ ویزای owp  به عنوان همراه شدند. پس لطفا دقت کنید این شرایط شماست که تعیین میکند کدام راه حل بهترین است و نمیتوان نسخه ای واحد برای تمامی کیس های مشابه پیچید.

    سوالات متداول ویزای توریستی:

    سوال 1.من اکنون ویزای توریستی کانادا دارم، آیا میتوانم از داخل خاک کانادا تقاضای ویزای تحصیلی بدهم ؟

    پاسخ: بلی، فقط در صورتی که داخل خاک کانادا باشید (قبل از خروج اول) میتوانید تقاضای تبدیل ویزای خود از توریستی به تحصیلی (study permit) را بدهید. البته این نکته را اشاره کنیم که توریست تا سقف 6 ماه میتواند تحصیل کند (به عنوان مثال دوره ی 6 ماهه ی زبان و یا دوره های کوتاه مدت بعضی از کالج ها) و اگر دوره ای که شما قصد دارید انتخاب کنید جهت تحصیل در کالج یا دانشگاه، پیشنیاز دوره ی اصلی باشد، میتوانید ویزای خود را از توریستی به تحصیلی تغییر دهید. لطفا دقت داشته باشید که این تغییر پیچیدگی های خاص خود را دارد ولی امکان پذیر است و باید سعی شود به آفیسر این موضوع القا شود که هدف اصلی تحصیل نبوده و پس از ورود به خاک کانادا (به عنوان توریست و با هدف تفریح) این علاقه به تحصیل در فرد ایجاد شده است.

    .دانش آموزان متقاضی تحصیل در دبستان و یا دبیرستان لطفا با دقت فرم زیر را پرکرده و سپس دکمه ی ارسال را بزنید، مشاورین ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت

    در حال حاضر پایه چندم دبستان یا دبیرستان هستید؟

    پیش دبستان
    دبستان
    پایه اول
    پایه دوم
    پایه سوم
    پایه چهارم
    پایه پنجم
    پایه ششم
    دبیرستان
    پایه اول
    پایه دوم
    پایه سوم
    پایه چهارم
    پایه پنجم
    پایه ششم
    سطح زبان
    ضعیفمتوسطقوی
    برای چه نیمسالی میخواهید اقدام کنید؟
    january 2018september 2018january 2019
    چه مبلغی را به عنوان بودجه ی سالانه ی خود در نظر گرفته اید؟
    50 الی 70 میلیون تومان
    70 الی 100 میلیون تومان
    100 الی 150 میلیون تومان
    از چه طریق با ما آشنا شده اید؟
    وب سایتتلگراماینستاگرامفیسبوکدوستان و آشنایان

    اندیشه رهام

    41400
    معلمان و کارمندان دارای صلاحیت
    246000
    دانشجویان ثبت نام شده
    85
    ورود به دانشگاه
    100
    رضایت والدین

    گالری تصاویر